Πολιτική Δράση

“Η διάθεση για προσφορά δίνει νόημα και περιεχόμενο στη ζωή”

Ξεκινάει την ενασχόλησή του με τα κοινά ενώ είναι τελωνειακός υπάλληλος.

Εκλέγεται Πρόεδρος ΔΑΚΕ Τελωνειακών Υπαλλήλων Μακεδονίας. Γίνεται γρήγορα αποδεκτός από το σύνολο των συναδέλφων του και εκλέγεται πρόεδρος της Ένωσης Τελωνειακών Υπαλλήλων Μακεδονίας.

Επιβραβεύεται για το έργο του με νέα εκλογή στη θέση του Προέδρου της Ένωσης Τελωνειακών Υπαλλήλων Μακεδονίας με υψηλό ποσοστό.

Συγχρόνως με την υπηρεσιακή και συνδικαλιστική του δράση , συμμετέχει σε κομματικά όργανα και αγωνίζεται για τον εκσυγχρονισμό της παράταξης ως μέλος της ΝΟΔΕ κεντρικού τομέα Θεσσαλονίκης.

1998 Νομαρχιακός Σύμβουλος

Εκλέγεται Νομαρχιακός Σύμβουλος, όπου με συνέπεια, αγωνίζεται για τα καθημερινά προβλήματα του τόπου.

2000 Ανάθεση Γραμματείας Παλιννοστούντων – Τομεάρχης Κοζάνης

Του ανατίθεται η Γραμματεία Παλιννοστούντων του Νομού Θεσσαλονίκης όπου έχει να παρουσιάσει στον τομέα αυτό σημαντικό έργο.

Την ίδια χρονιά ορίζεται από την Γραμματεία Οργανωτικού της Ν.Δ. Τομεάρχης Κοζάνης.

2002 Έπαρχος Λαγκαδά

Εκλέγεται Έπαρχος Λαγκαδά όπου για τέσσερα χρόνια με συνεχή παρουσία και σκληρή δουλειά ανέδειξε την Επαρχία Λαγκαδά στο Πανελλήνιο , αφήνοντας πίσω του σπουδαίο έργο.

2005 Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης «Εθνικού πάρκου Κορώνειας – Βόλβης – Μακεδονικών Τεμπών»

Του ανατίθεται η Προεδρία του Φορέα Διαχείρισης «Εθνικού πάρκου Κορώνειας – Βόλβης – Μακεδονικών Τεμπών». Αναδεικνύει τον Φορέα σε έναν από τους καλύτερους της χώρας.

2006 Έπαρχος Λαγκαδά

Επανεκλέγεται  Έπαρχος Λαγκαδά με 34.500 σταυρούς. Παραιτείται από την θέση και εκδηλώνει πρόθεση υποψηφιότητας με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας  στην Β΄ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης, όπου τελικά με 19.000 σταυρούς βρίσκεται στην 5η θέση.

 

Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και μέλος της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης και Αθηνών.

 
Από το 2009 εκλέγεται βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Β΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.